Ceren Ağum ve Özge Demir'den acı haber! İkisi de mücadeleyi kaybetti

Kocaeli Tekirdağ koronavirüs
Ceren Ağum ve Özge Demir'den acı haber! İkisi de mücadeleyi kaybetti

Kocaeli'de koronavirüs tedavisi gören lösemi hastası Ceren Ağum, hayatını kaybetti. Tekirdağ'da ise koronavirüse yakalanan ve 7 aylık bebeğini kaybeden Özge Demir 11 gün sonra acı haber geldi.

Kocaeli’de yaşayan ve lösemi tedavisi gören Ceren Ağum (21), şikayetleri üzerine hastaneye giderek Covid-19 testi yaptırdı. Testi sonucu pozitif çıkan Ağum tedaviye alındı.

Durumunun ağırlaşması üzerine Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kaldırılan Ağum, 29 Kasım günü ise yoğun bakıma alınarak entübe edildi.

Yaklaşık 1 aydır verdiği koronavirüs mücadelesini kaybeden Ceren Ağum, dün gece hayatını kaybetti. Ceren Ağum’un cenazesi toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürüldü.

ÖZGE 11 GÜN DAYANABİLDİ

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 1 yıl önce Özgür Demir ile evlenen, fermuar fabrikası çalışanı Özge Demir'in (25) bir süre önce yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktı. 7 aylık hamile olan Demir, Çerkezköy ilçesindeki özel hastanede tedaviye alındı. Gün geçtikçe sağlık durumu ağırlaşan genç kadının karnında ölen bebeği 26 Kasım'da ameliyatla alındı.

Bebek alındıktan sonra yoğun bakım servisinde tedavisi süren Demir ise 6 Aralık'ta doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Özge Demir'in eşi ve ailesi, büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: DHA

koronavirüs