'Cem Garipoğlu yaşıyor' iddiasını gündeme getiren fotoğraf

Gündem haberleri
'Cem Garipoğlu yaşıyor' iddiasını gündeme getiren fotoğraf

Münevver Karabulut'un öldürülmesinden sonra cezaevinde intihar ettiği belirtilen Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması tartışması sürüyor. Garipoğlu'nun yaşadığı şüphesini bir fotoğraf tetikledi.

Münevver Karabulut'un 13 yıl önce katledilmesiyle ilgili babası Süreyya Karabulut'un gündeme getirdiği "Cem Garipoğlu intihar etmedi" iddiası tartışılmaya devam ediyor.

Sabah gazetesine konuşan ailenin avukatı Rezan Epözdemir'in açıklamalarıyla bir süre önce sosyal medyada paylaşılan tartışma yaratan fotoğraf da bir kez daha gündeme gelmiş oldu.

Özdemir, Sabah gazetesine verdiği demeçte Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar ettiği haberinden sonra yaşanan süreci anlatırken, 9 ay kadar önce cinayetin işlendiği evdeki kanepe üzerinde Garipoğlu ailesinin fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanması üzerine, anne Nagihan Karabulut ile görüştüklerini belirtti.

Epözdemir "Kendisi mezarın açılması gibi bir düşüncesinin olduğunu ifade etti. Benden hukuki süreç ile ilgili bilgi aldı. Bu konuda kendilerinden bir talep geldiği anda gerekli hukuki işlemleri yapabileceğimizi ve başvuruları yapabileceğimizi ifade ettim" dedi.

'KANEPELİ FOTOĞRAF' NEYDİ?

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi geçen yaz, Instagram hesabından bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraf Karabulut'un öldürüldüğü evde delil olarak numaralandırılan koltuğun üzerinde çekilmişti.

Cem Garipoğlu

Daha sonra yine cinayet evinde kullanılan başka bir koltuğun da önceki paylaşımlarda görüldüğü ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Cem Garipoğlu Münevver Karabulut