Çekmeköy'de bir saldırgan babasını sokak ortasında sopayla dövdü

İstanbul Gündem haberleri

Çekmeköy'de bir saldırgan, tartıştığı babasını sokakta takip etti. Bir süre sonra sokak ortasında babasına sopayla saldıran şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı. Saldırganın uzun zamandır psikolojik sorunları olduğu öğrenilirken babasının durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Olay, geçen Cumartesi Mehmet Akif Mahallesi'nde öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, son zamanlarda ailesi ile sıkça tartışan R.Y., cumartesi günü babasıyla tartıştı. Tartışmanın ardından babası dışarıya çıktı. Babasını arkasından takip eden R.Y., sokak ortasında babasının kafasına sopayla vurarak darp etmeye başladı. Durumu fark eden vatandaşlar, R.Y.'a tepki gösterince saldırgan olay yerinden kaçtı.

Sağlık ekipleri, başından ağır yaralanan babayı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren babanın durumun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, babasını sokak ortasında öldüresiye bir şekilde döven oğlu R.Y.'ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. R.Y.'ın uzun zamandır psikolojik sorunları olduğu, babasını ve annesini daha öncede tehdit ettiği öğrenildi. 

 

Kaynak: DHA

çekmeköy haberleri