Cani kocadan 'pes' dedirten ifade: Karım 2 yıldır benimle ilişkide bulunmuyordu

Cani kocadan 'pes' dedirten ifade: Karım 2 yıldır benimle ilişkide bulunmuyordu

Bursa'da tartıştığı eşi Ulviye Hacıoğlu'nu göğsünden 9 bıçak darbesiyle öldüren Hüseyin Hacıoğlu, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'eşini kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Bursa'da Hüseyin H. (36), tartıştığı eşi Ulviye H.'yi (35), göğsünden 9 bıçak darbesiyle öldürdü. Okuldan eve dönen 11 yaşındaki H.H, annesini yerde yerde kanlar içinde buldu.

Olay, dün saat 18.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonra eve giden 11 yaşındaki H.H, annesi Ulviye H.'nin yerde kanlar içinde yattığını gördü. H.H.'nin feryatları üzerine eve gelen komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Göğsünden 9 bıçak darbesi aldığı öğrenilen Ulviye H., sağlık ekibinin yaklaşık 20 dakika süren müdahalesiyle tekrar yaşama tutundu. Özel bir hastaneye kaldırılan Ulviye H., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Cani kocadan 'pes' dedirten ifade: Karım 2 yıldır benimle ilişkide bulunmuyordu - Resim : 1

Olayın ardından Hüseyin H., Merinos Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Hüseyin H., buradaki ifadesinde eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşadığını, olay anında yaşanan tartışmada kendini kaybederek eşini bıçakladığını itiraf etti.

KATİL ZANLISI EŞ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin Hacıoğlu, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'eşini kasten öldürmek' suçundan tutuklandı.

Hüseyin Hacıoğlu'nun, savcılıkta, emniyetteki ifadesini tekrarladığı, "Eşimle bir süredir anlaşamıyorduk. Eşim, 2 yıldır benimle ilişkide bulunmuyordu. Aynı yatakta dahi yatmıyorduk, ben hep salonda yatıyordum. Bu süreçte eşimin beni aldattığını düşünüyordum ve bu konuda kendisiyle sürekli tartışıyorduk. Dün de aynı konudan tartışmaya başladık. Tartışma büyüyünce sinirlerime hakim olamadım ve kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla eşimi bıçakladım. Eşimi o halde evde bırakarak çıktım. Polisten kaçamayacağımı düşündüğüm için en yakın karakola giderek, teslim oldum" dediği öğrenildi.

Bursa cinayet