Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu Nihat Sırdar ve Sivrisinek!

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar ve Sivrisinek!

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar ve Sivrisinek oldu.

Programdan öne çıkanlar: 

RADYO SERÜVENİ

Nihat'la sivrisinek programını 24 yıldır yapıyoruz. Kafa radyoyu kimse bizi konuşturmadığı için Candaş ile birlikte kurduk. 

FON KONUSU

Disney grubu bizi fonluyor (Gülüyor) Biz herhangi bir sermayenin kurduğu radyo değiliz. Biz tamamiyle kendi bütçemiz ile kurduk. 

RADYODAKİ ŞARKILAR

Arif Susam'ın gönderdiği bir şarkı vardı o kadar güzeldi ki. Bu şarkıyı önümüzdeki seçimlerde bir parti kullanmazsa ayıp olur. 

NEDEN SİVRİSİNEK?

İlk programı yaparken cihazda bir ses deniyorduk. Ses çok ince çıktı. Öyle kaldı. Sivrisinek asla muhalif değil. Sivrisinek bir radyo programının hayal kahramanı. 1 Nisan'da artık dedik ki sivrisinek "Behzat Uygur" dedik. 1 Nisan şaka yapalım dedik. Behzat Uygur'u tatilde gören bir kişi "Program başlıyor ne yapıyorsun burada" diyor. İnsanların kafasında bu şekilde kalmış.

SİVİSİNEK'İN HİÇ UNUTAMADIĞI ANI

Diyarbakır'da bir konteynerda yayın yaptığımızı unutmuyorum. Jakuzideydik ertesi gün inşaatta yayın yaptık

NİHAT SIRDAR'IN UNUTAMADIĞI YAYIN ANI

Süleyman Demirel ya da Tansu Çiller'in başbakan olduğu zaman. Köprülere zam geldi. Yayında dedim ki "Köprüde kontak kapatmaya çağırıyorum". Sonra radyoya polis geldi. Yayın kaydını aldılar. Yalan yok mahkemede buz kestim. Sonra beraat etttim. Köprüde emniyet önlem bile almıştı. Her gişede köpek falan vardı. 

Kaynak: Haber Global TV

candaş tolga ışık Az Önce Konuştum Sivrisinek radyo