Candaş Tolga Işık'un sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu Armağan Çağlayan

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu, Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu ekranların sevilen ismi Armağan Çağlayan oldu. Çağlayan Gör Beni programına ilişkin önemli ayrıntıları paylaştı. Ünlü sunucu yetenek programlarına ilişkin ise "Türkiye'de yetenek kalmadı. Bir durulmak lazım" dedi.

Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu, Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu Armağan Çağlayan.

Programdan öne çıkanlar:

"Z KUŞAĞINI DİNLESEYDİM BU PROGRAM OLMAZDI"

Z kuşağını dinleyip programımı 14 dakikaya sığdırsaydım. Bu program yerde olmazdı. İbrahim bey röportaja sadece basın danışmanıyla geldi. Normalde çok kalabalık gelirler. Ben siyasi isimlerin insani tarafını göstermek istedim. Yıllarca bu yönlerini kimse görmedi. Siyasetçi ile siyaset konuşmuyorum. Beklemediğiniz kişilerden beklemediğiniz dönüşler oluyor. Ayta Sözeri röportajım bu yüzden çok kısa oldu. Ve Ayta'yı bir daha çağırmak isterim.

AYVALIK'A NEDEN YERLEŞMEK İSTEDİ?

Kanaldan kovulduktan sonra Ayvalık'a gidip kendi hayatımı kurmak istedim. Kovulduktan sonra beni kimse aramadı. Çok üzüldüm. Ayvalık'a gittiğimde buraya hiç bir bağlantı bırakmadan gittim. Sıkılınca "Ben evime gideyim" diye düşünmemek için bütün  eşyalarımı aldım. Kiraya verdim.Ayvalıklılar dışında kimöseyle arkadaşlık kurmak istemedim. Sadece Ayvalıklılar ile. İstanbul'dan gelip Ayvalık'a yerleşenlerle bile arkadaşlık kurmak istemedim.

 

ÇATLAK ŞANZEL TARTIŞMALARI

Şanzel hanımı Vatan TV'de izliyordum. Ve ilgimi çekti. Konuk almak istedim. Röportajın başında bir doktoru öldürdüğünü söyledi. Röportajın sonuna doğru "cezaevine girip çıkan biriym alışkanlık yaptı" deyince güldüm. Evet güldüm. Bir katilin cezasını çektikten sonraki yargısı bana düşmez. Bütün toplum olarak cezasını çekmiş birini yargılarsak bu da çok tehlikeli. Bunun cezasını devlet verdi.

 

"TÜRKİYE'DE ARTIK YETENEK KALMADI"

Bir sürü program yapıldı. Artık yenileri gelmiyor bu yarışma programlarına. Bir durup yenilenmek lazım ki yetenekler çıksın. Zamanında sevgilisine hava olsun diye gitar çalıp şarkı söyleyenler de tükendi.

GÖR BENİ'DE EN ZORLANDIĞI KİŞİ

Mahir Ünal'ın az seyredilmemesi beni şaşırttı. 

 

"MANSUR YAVAŞ BENİ REDETTİ"

Mansur Yavaş, Gör Beni programına katılmak istemedi. "Kendi işimle konuşlmak" istiyorum dedi. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da gelmek stemedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıksın isterim programa. Yıldız Tilbe de gelsin çok isterim. 

ENES BATUR İZLENME ORANI

14 milyon aboneli biri olan Enes Batur Gör Beni'de 1 milyonu zor geçti. İnsanlar ne istiyor kafa karışıyor. 

 NE KADAR EMEKLİ MAAŞI ALIYOR?

Kötü bir rakam değil, iyi emekli maaşım var

BAHAR CANDAN'IN ŞAŞIRTAN İSTEĞİ

Bahar Candan programda çilekli dondurma istedi. Karşıladık. Ama yemedi. 

KORONAVİRÜS AŞISI OLDU MU?

İlk dozumu oldum. İkinci dozumu Mayıs ortasında olucam. Bir an önce toplumun yüzde 70'i aşılanmalı.

Kaynak: Haber Global TV

candaş tolga ışık Az Önce Konuştum Armağan Çağlayan Haber Global