Çaldığı otomobille 3 araca çarptı, tedavi için kaldırıldığı hastaneden kaçtı

Erzurum Gündem haberleri
Çaldığı otomobille 3 araca çarptı, tedavi için kaldırıldığı hastaneden kaçtı

Erzurum'da oto sanayi sitesinden çaldığı otomobille 15 yaşındaki kaçan M.Y., tamir için getirilen park halindeki 3 araca çarptı. Otomobillerde hasar oluşurken, ambulansla kaldırıldığı hastanede de kaçan M.Y., polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Merkez Yakutiye ilçesinde dün akşam saatlerinde oto sanayi sitesinde dolaşan M.Y., kaportacı Mensur Kantarcı'nın iş yerinin önüne park ettiği 25 DR 944 plakalı otomobile bindi. Anahtarı üzerinde olan otomobili çalıştıran M.Y., kaçtı. Sanayi sitesinde hızla ilerleyen M.Y.'nin kontrolünü yitirdiği otomobil, tamir için getirilen park halindeki 3 araca çarptıktan sonra cadde ortasına savruldu.

Kazanın şokuyla otomobilden inen M.Y.'nin yardımına sanayi esnafı ve vatandaşlar koştu. M.Y.'yi yere yatıran vatandaşlar, olay yerine ambulans çağırdı. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, M.Y.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Hastane acil servisinde muayene edilmeyi bekleyen M.Y., buradan kaçtı. Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan M.Y. hakkında işlem başlatıldı.

 

Kaynak: DHA

Erzurum kaza