Görüntüler İstanbul'dan! Taş ve sopalarla birbirlerine saldırdılar

İstanbul

İstanbul Büyükçekmece’de yabancı uyruklu iki aile arasında çıkan taşlı sopalı kavgada 6 kişi gözaltına alındı. Olayda 3 kişi yaralanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yabancı uyruklu 5 şahsın ise sınır dışı edileceği öğrenildi.

Akılalmaz olay, dün saat 18.15 sıralarında Büyükçekmece Ulus Mahallesi Vatan Caddesi'nde yaşandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile ellerine aldıkları taşlarla ve sopalarla birbirlerine saldırınca ortalık adeta savaş alanına döndü. Yabancı uyruklu şahısların kavga ettiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

3 KİŞİ YARALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken, sağlık ekipleri ise yaralı A.D. ve A.D. ile bir işyerine sığınan yaralı M.W.D.’yi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Polis ekipleri, kavganın A.D. ve A.D. isimli yabancı uyruklu evli çift ile I.A.A., T.D., A.D. ve M.W.D. arasında gerçekleştiğin belirleyerek, şahısları gözaltına aldı. Emniyete götürülen şahıslardan A.D. yurt dışına çıkış yasağı şartıyla adli kontrolle serbest bırakılırken, kavgaya karışan diğer 5 kişinin sınır dışı edilmek üzere işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

İstanbul büyükçekmece