Büyükçekmece'de cesedi bulunan Murat Kartal'ın el ve ayaklarının halatla bağlı olduğu ve sert cisimle vurularak öldürüldüğü anlaşıldı

Gündem haberleri

Büyükçekmece'de kazı yapılan alanda cesedi bulunan Murat Kartal cinayeti ile ilgili adli tıp uzmanlarının ön incelemesine göre elleri ve ayakları halatla bağlandıktan sonra yüzüne sert ve delici bir cisimle vurularak öldürüldüğü ve başına poşet geçirilerek gömüldüğü anlaşıldı.

Beylikdüzü’nde geçtiğimiz Cuma günü cesedi bulunan Murat Kartal’ın, elleri ve ayakları halatla bağlandık sonra sert bir cisimle yüzü ezilerek öldürüldüğü ve toprağa gömüldüğü öğrenildi.

Büyükçekmece Pınartepe Mahallesinde boş arazide cesedi bulunan Kartal’ın, uyuşturucu iddialarıyla gündeme gelen Baybaşin ailesi üyelerinden Öner Edip F.’yi 2015’te öldürmekten tutuklanıp 2022 tarihinde tahliye edildiği tespit edildi. Murat Kartal, tahliye edildikten sonra İstanbul’da 20 Ocak’tan bu yana da kayıp olarak arandığı anlaşıldı.

Kayıp başvurusu yapılan Kartal’ı polis memurları Erdem Öntürk ve Fatih Erkut’un 20 Ocak 2021 tarihinde Maltepe’deki evinden kelepçe takarak bir otomobile bindirerek götürdükleri ve Şişli’de 2015 yılında öldürülen Ömer Edip F.’nın amcası Yavuz Y. ile yanındaki kişilere teslim edildiği belirlendi.

 

Kaynak: DHA

büyükçekmece Beylikdüzü Murat Kartal büyükçekmece haberleri