Bursa'da polis memuru, meslektaşı kocasının tabancasıyla hayatına son verdi

Bursa
Bursa'da polis memuru, meslektaşı kocasının tabancasıyla hayatına son verdi

Bursa'da polis memuru T.D. (42), meslektaşı kocasının tabancasıyla başına ateş ederek hayatına son verdi. İntihar eden polis memuru D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu ve daha önceden de intihar girişiminin bulunduğu öğrenildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi Abdi İpekçi Bulvarı'nda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru T. D., iddiaya göre, akşam saatlerinde eve geldikten sonra polis olan eşi A.D.'nin tabancasını aldı. T. D., başına dayadığı tabancayı ateşledi. Silah sesini duyan site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. T. D.'yi kanlar içerisinde bulan sağlık ekipleri, talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. T. D.'nin cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, T. D.'nin psikolojik sorunlarından dolayı raporlu olduğu ve geri hizmette görev yaptığı, daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

 

Kaynak: DHA

Bursa Bursa haberleri Bursa son dakika haberleri Bursa