Bursa'da sele kapılan kadın korku dolu anları anlattı! 2 kaburgasının kırıldığı belirlendi

Bursa'da sele kapılan kadın korku dolu anları anlattı! 2 kaburgasının kırıldığı belirlendi

Bursa'da sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. Sel sularından son anda kurtarılan Emine Kahvecioğlu, "Nasıl olduğunu ben de anlamadım. Birden bire sürüklendim" dedi. Kahvecioğlu'nun 2 kaburgasının kırıldığı belirlendi

Bursa'da öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış kent genelinde hayatı olumsuz etkiliyor. Merkez Osmangazi İlçesi Tahtakale ve İvazpaşa Mahallesi'nde sel suları Emine Kahvecioğlu isimli bir kadını sürükledi. Bölgedeki esnaflar kadını son anda kurtardılar. 

Aynı bölgede sel suları çamaşır makinesi, motosiklet, saksılar ve çöp kutularını Üftade bölgesinden Tahtakale'ye kadar sürükledi. O anlar vatandaşlar tarafından anbean kaydedilirken, battaniye verilerek kurutulan Emine Kahvecioğlu hemen hastaneye kaldırıldı.

Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri de bölgeye sevk edilirken, Uludağ'ın eteklerinden gelen sel sebebiyle yollarda çok sayıda çamur ve taş yığını birikti.

KORKU DOLA ANLARI ANLATTI: DENİZDE BOĞULUR GİBİ HİSSETTİM

Bursa'da sel sularına kapılan ve bir esnaf tarafından kurtarılan 4 çocuk annesi Emine Kahvecioğlu, Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Kahvecioğlu'nun 2 kaburgasının kırıldığı belirlendi. Hastanedeki yatağında konuşan Kahvecioğlu, "Nasıl olduğunu ben de anlamadım. Birden bire sürüklendim. Kendimi denizde boğulur gibi hissettim. Çok kötüyüm. Çok ağrım var. Beni kurtaran vatandaştan bin kere Allah razı olsun. Beni bir dükkan sahibi kurtardı" dedi.

Bursa'da sele kapılan kadın korku dolu anları anlattı! 2 kaburgasının kırıldığı belirlendi - Resim : 1

Bursa