Burası bayram sonrası da yoğun: Günlüğü 150 lira...

Gündem haberleri Balıkesir
Burası bayram sonrası da yoğun: Günlüğü 150 lira...

Kuzey Ege’de 9 günlük bayram tatilinde büyük yoğunluk yaşanırken, karavan ve çadır alanlarındaki doluluk bayram sonrası da devam ediyor. Bölgede günlük konaklama ücreti 150 lira civarında.

Kuzey Ege'nin ilçelerinde, 9 günlük bayram tatili sonrasında da yoğunluk devam ediyor. Vatandaşlar, pandemi sonrası açık alanlarda ucuz tatili tercih ediyor. Bu anlamda ön plana karavan, çadır gibi seçenekler çıkıyor. 

Tatilcilerden Serhat Kandemir, “Geçen sene de geldik. 15 gündür buradayız. Bayram tatilinden önce geldik. Bayram tatilini burada geçirdik, ama kalmaya da devam edeceğiz. Sanırım iki ay filan buradayız” dedi.

Burası bayram sonrası da yoğun: Günlüğü 150 lira... - Resim : 1

Gölgen Kandemir de, “Normalde aslında Urla'da yaşıyoruz. Ama, burasının aurası bizi çok etkiliyor. Çok güzel bir yer. Hem doğası ile hem denizi ile, en önemli noktası da çok değerli insanlarla tanışma fırsatı yakalıyoruz. O yüzden bizde bağımlılık yaptı. Herkese tavsiye ederiz” dedi.

Burası bayram sonrası da yoğun: Günlüğü 150 lira... - Resim : 2

Avusturyalı Stephanie Topf ise “Yıllardır buraya geliyorum” dedi. İşletme sahibi Atilla Altın da, “Kampımızda bayram günleri çok iyi geçti. Çok gelen oldu. Bayram günleri geçmesine rağmen gene de devam ediyor tatiller. Bayağı insan var hala. Bizde ondan çok memnunuz. İnşallah bütün sezon böyle gider. Ağustos sonuna kadar. Eylül başına kadar” diye konuştu.

Burası bayram sonrası da yoğun: Günlüğü 150 lira... - Resim : 3

 

Kaynak: İHA

Kuzey Ege çadır tatili kamp çadır kamp Edremit Körfezi Balıkesir