Bungalov tatili kabusa döndü! 21 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

İHA
Kocaeli Sakarya
Bungalov tatili kabusa döndü! 21 yaşındaki genç vurularak öldürüldü

Kocaeli’den Sakarya’nın Sapanca ilçesine bungalov tatili için gelen iki arkadaş, trafikte yaşanan tartışma sonucu silahlı saldırıya uğradı. Olayda 21 yaşındaki Mert Elter hayatını kaybederken, 20 yaşındaki arkadaşı K.T. hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Sapanca istikametine 41 AKB 278 plakalı otomobil giden K.T. (20) ile aynı yöne giden plakası ve sürücüsü belirlenemeyen araçtaki kişi veya kişiler arasında yol meselesi sebebiyle tartışma çıktı. Araçtan inen kişi veya kişiler K.T.'nin bulunduğu aracı kurşunladı. Olayda araç sürücüsü ile yanında bulunan Mert Elter (21) yaralandı.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Mert Elter yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elter'in cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Hafif yaralı K.T. ise ayakta tedavi edildi. Polis olaydan sonra kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.