Bulmak için dahi olmak gerekiyor! Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Bulmak için dahi olmak gerekiyor! Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Yeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Ormanda yürüyen aileyi gösteren bu resimde gizli bir ördek var. Sizlerden istenen ise gizli ördeği 10 saniyede bulmanız. 

Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor. 

Bulmak için dahi olmak gerekiyor! Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor - Resim : 1

 

Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulmayı başaranları tebrik ederiz. Sizler yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız.

Eğer resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulamadıysanız zeka bulmacasının doğru sonucu haberimizin devamında sizleri bekliyor

 Gizli nesneleri aradığımız bu gibi testlerde doğru yanıta ulaşmak için görsel zekanızın ve bilişsel yeteneklerinizin diğer insanlara göre daha gelişkin olması gerekiyor.

10 saniyede sonuca ulaşamayanlar için yaıt aşağıda...

Resimdeki gizli nesneyi aradığımız bu görselde gizlenen ördeği sadece dahiler bulmayı başarıyor. Henüz sonuca ulaşamadıysanız işte zeka testinin çözümü:

Bulmak için dahi olmak gerekiyor! Resimdeki gizli ördeği 10 saniyede bulanların IQ'su 130'dan yüksek çıkıyor - Resim : 5