Bu resimde bir tavuk saklı ve bulmak neredeyse imkansız! Peki sen saklı tavuğu 13 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Bu resimde bir tavuk saklı ve bulmak neredeyse imkansız! Peki sen saklı tavuğu 13 saniyede bulabilir misin?

İnsan aklının sınırlarını zorlayan bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu testte saklanan bir tavuk var ve sizlerden istenen saklı tavuğu 13 saniye içerisinde bulmanız. Ancak bir dahi doğru yanıta süre dolmadan ulaşabilir.

Yepyeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Aklın sınırlarını zorlayan bu optik illüzyon testinde bir sayfa dolusu koyun görüyorsunuz. Ancak bu resimde bir de saklı tavuk var. 

Resimde saklanan tavuğu ise ancak gerçek bir dahi 13 saniye kadar kısa bir süre içerisinde bulmayı başarabilir. Kendine denemek isteyenler için, test başlıyor.

Bu resimde bir tavuk saklı ve bulmak neredeyse imkansız! Peki sen saklı tavuğu 13 saniyede bulabilir misin? - Resim : 1

Zihni geliştiren bu zeka testinde doğru yanıta 13 saniye kadar kısa bir süre içerisinde bulmayı başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer doğru yanıta henüz ulaşamadıysanız o halde hiç üzülmeyin. Bu görsel zeka testinin doğru sonucunu sizler için aşağıda paylaştık. 

İnsan beyninin gelişimi ve kendi sınırlarını aşabilmesi için kullanılan bu egzersizlerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. 

Eğer 13 saniye dolmadan cevabı bulamadıysanız testin doğru çözümü aşağıda...

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsel zeka testlerinde amaç sür dolmadan doğru yanıta ulaşmaktır. Kişilerin görsel zeka seviyelerinin belirlenmesini sağlayan bu testlerde dikkat yeteneğiniz ve gözlem gücünüz ön plana çıkar.

İşte süre dolmadan gizli tavuğu bulamayanlar için zeka bulmaca sının doğru çözümü:

Bu resimde bir tavuk saklı ve bulmak neredeyse imkansız! Peki sen saklı tavuğu 13 saniyede bulabilir misin? - Resim : 5