Bodrum'da köpeklerin kafatasını bulduğu boya ustasıyla ilgili soruşturmada flaş gelişme

Muğla

Bodrum'da bir tersanedeki boya ustasının kafatasının köpek tarafından bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada 1 kişi tutuklandı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İçmeler Mahallesi'ndeki tersanede çalışan işçilerin beslediği 'Betty' isimli sokak köpeği, 16 Temmuz günü, ormanlık alanda kafatası bulup getirdi. 

İşçiler, bir insana ait olan kafatasını görünce büyük şaşkınlık yaşarken, tersane sahibi Ali Efe (49), polisi aradı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, kafatasını Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Arama kurtarma ekipleri kafatasının ait olduğu cesedin bulunması için bölgede çalışma başlattı. 

KAYIP BOYA USTASININ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Aramaların 4'üncü gününde, kaval kemiği bulundu. Yapılan incelemeler sonunda kafatası ile kaval kemiğinin yakındaki bir tersanede boya ustası olarak çalışan ve geçen yıl 24 Aralık gününden bu yana kayıp olan Mehmet Ali Koran'a ait olduğu tespit edildi.

Bodrum'da köpeklerin kafatasını bulduğu boya ustasıyla ilgili soruşturmada flaş gelişme - Resim : 1

1 ARKADAŞI TUTUKLANDI

Bu gelişmenin ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, Koran'ın 4 arkadaşını cinayet şüphesiyle gözaltına aldı. Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden Z.H., A.Y.A. ve Y.A. savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen R.A. ise tutuklandı.

Kaynak: DHA

Bodrum muğla