Bir kez bakıp görmek neredeyse imkansız! Sadece dâhiler resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede buluyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Bir kez bakıp görmek neredeyse imkansız! Sadece dâhiler resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede buluyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsellerde amaç resimdeki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu resimde bir kardan adam gizli. Gizli kardan adamı bulmak için ise 7 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede buluyor.

Bir kez bakıp görmek neredeyse imkansız! Sadece dâhiler resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede buluyor - Resim : 1

IQ ölçen bir zeka testi olan bu görselde doğru yanıta ulaşmak için ipuçlarını bulmanız gerek. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır. Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor.

Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz bu görsellerde yalnızca yüksek IQ'su olanlar doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

7 saniyede gizli kardan adamı bulamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Zeka bulmacası olan bu görselde gizli kardan adamı bulamadıysanız o halde kamp ateşinin taş çevresine bakmak isteyebilirsiniz. İşte zeka bulmacasının çözümü:

Bir kez bakıp görmek neredeyse imkansız! Sadece dâhiler resimdeki gizli kardan adamı 7 saniyede buluyor - Resim : 5