Bir kent bu vahşeti konuşuyor! İkisi de kanlar içinde bulundu

Burdur Gündem haberleri
Bir kent bu vahşeti konuşuyor! İkisi de kanlar içinde bulundu

Burdur’da yaşlı adam evinde darp edilerek öldürülmüş, eşi ise yaralı halde bulundu. Olay sabah bakıcının eve gelmesi ile ortaya çıktı.

Kan donduran vahşet, Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki katlı müstakil evde yaşayan ve emekli oldukları öğrenilen Bayram (76) ve Zehra Sertcan (67) çiftine bakıcılık yapan E.A.K., sabah saatlerinde çiftin evine geldiğinde kapıyı açan olmayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri camı kırıp içeri girdiklerinde yaşlı çifti yerde kanlar içinde buldu.

Bir kent bu vahşeti konuşuyor! İkisi de kanlar içinde bulundu - Resim : 1

Sağlık ekipleri Bayram Sertcan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı olan Zehra Sertcan’ın ise yüzünde kesikler olduğu tespit edildi.

Yaralı kadın olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri evdeki çalışmalarını sürdürüyor.
Polis ekipleri, yaşlı adamın dövülerek öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruyor.

ADANA'DAKİ VAHŞETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Adana’ın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Kavaklı Mahallesi’nde yaşayan Hatice Demir (21), dün sabah saatlerinde yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Bunun üzerine durum polise ihbar edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri ölen kadının üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi darp ve kesici alet izine rastlamadı. Demir’in cenazesi otopsisi yapılmak üzerine Adana Adli Kurumu morguna kaldırıldı. Hatice Demir’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsisinin ardından belirlenecek.

Bir kent bu vahşeti konuşuyor! İkisi de kanlar içinde bulundu - Resim : 2

Hatice Demir’in kocası E.D. (27) ise karısını boğarak öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı. Bu arada Demir'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Ayrıca gözaltına alınan kocanın evden çıktıktan sonra sokakta 10 yaşındaki bir çocuğu da boğmaya çalıştığı, vatandaşların çocuğu şüpheli kocanın elinden güçlükle aldığı öne sürüldü.

Bu arada çiftin sosyal medyadaki mutlu anlarının fotoğrafları da ortaya çıktı. Şüpheli kocanın sosyal medyadaki eşiyle olan bir fotoğrafının üzerine, "Tek gerçeğim" yazıp kalp koyduğu görüldü. Çiftin düğün fotoğraflarını da sosyal medyadan yayınladığı görüldü. Bu arada, Adana'da 26 Ekim'den bu yana kocası tarafından 3 kadın öldürüldü.

Kaynak: İHA