Bir fotoğraf iki hayat!

PKK Tunceli
Bir fotoğraf iki hayat!

Tunceli'de PKK'nın tuzakladığı bomba sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki Ayaz'ın, helikopter kazasında şehit düşen astsubay Yavuz Selim Karaman'la çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Tunceli'de PKK'nın tuzakladığı bomba sonucu hayatını kaybeden 4 yaşındaki Nupelda ile ağabeyi 8 yaşındaki Ayaz'ın ölümü büyük üzüntü yarattı. Ayaz'ın iki yıl önce helikopter kazasında şehit düşen astsubay Yavuz Selim Karaman'la çekilen fotoğrafı acı bir hatıra olarak kaldı.

Bu fotoğraf Tunceli-Ovacık'ta çekildi. Biri çocuk, diğeri asker. Astsubay Yavuz Selim Karaman ve Ayaz Güloğlu. Ama ikisi de artık yok. Biri terörle mücadele ederken şehit oldu. Diğerini teröristlerin tuzakladığı bomba hayattan kopardı. 

Astsubay Yavuz Selim Karaman Tunceli'de görevliydi. Ayaz Güloğlu'yla yolu karlı bir günde Ovacık'ta kesişti. Karaman, 2 yıl önce o zaman 6 yaşında olan Ayaz'la böyle gülümsüyordu. Ancak bu fotoğraf acı bir hatıra kaldı.

Astsubay Karaman'ın bulunduğu helikopter 18 Nisan'da 2017'de Pülümür'de düştü. Karaman ile birlikte 7 polis, 1 hakim, 3 mürettebat şehit oldu. 

HaberGlobal

Tunceli PKK asker