Bir dehşet haberi daha geldi! Çocuklarının gözü önünde katletti

Kocaeli

Kocaeli'de Sevda Kösecik, yeni yerleştiği evine gelen ve bir süre önce ayrıldığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Dehşeti yaşayan çocuklar annelerinin bıçaklandığını yakınlarına telefonla söyledi.

Olay, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesi, Uzunçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen Sevda Kösecik (33) ile İsa Kösecik arasında tartışma çıktı.

3 çocuğunun önünde tartışmaya başlayan çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay sırasında İsa Kösecik, Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçtı.

Bir dehşet haberi daha geldi! Çocuklarının gözü önünde katletti - Resim : 1

Annelerinin bıçaklanmasına tanık olan çocukların, aradığı yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre sonra İsa Kösecik'i yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: DHA

Kocaeli