Bilim Kurulu Toplantısı saat kaçta? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman bitecek?

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca Rusya Ukrayna Savaşı
Bilim Kurulu Toplantısı saat kaçta? Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman bitecek?

Bilim Kurulu toplantısı günün en önemli konuları arasında yer alıyor. Bilim Kurulu toplantısında hem ülke gündemini yakından ilgilendiren konular hakkında hem de dünya gündemine dair bazı kararlar alınması planlanıyor. Peki, Bilim Kurulu toplantısının saat kaçta başlayacak?

Ülkenin gündemini çok yakından ilgilendiren Bilim Kurulu bugün gerçekleştirilecek. Bilim Kurulu toplantısına Erdoğan başkanlık ediyor. Vatandaşlar büyük bir merakla Bilim Kurulu toplantısı sonrası alınacak kararlarda. Bilim Kurulu toplantısı sonrası maske yasağının kalkıp kalkmayacağı da netlik kazanmış olacak. Bilim Kurulu toplantısına dair merak ettiklerinizi haberimizde işledik...

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Bilim Kurulu toplantısı geçtiğimiz haftalarda olduğu bugün 15.00'de başlayıp akşam saatlerinde bitmesi bekleniyor. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ediyor.

BİLİM KURULU TOPLANTISI GÜNDEMİ

Bilim Kurulu toplantısının gündeminde, elektrik faturalarına indirim olarak yansıyacak yeni tarife düzenlemesi bulunuyor.

Bilim Kurulu ek olarak son günlerin en kritik konusu Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısı tüm boyutlarıyla ele alınacak. Türkiye’nin Ukrayna’daki vatandaşları için yürütmüş olduğu operasyon konuşulacak. Bölgeyi istikrarsızlığa sürüklemesi muhtemel olan çatışmaların durdurulması, sorunun diplomasi ve müzakere yoluyla çözülmesi gerektiğine vurgu yapılacak. İnsani yardımlar konusunda atılabilecek önemli adımlar ele alınacak.

Erdoğan, Rusya’nın saldırısından sonra güvenlik zirvesini toplayarak atılacak adımları ele almıştı. Rusya Devlet Başkanı Putin ile birlikte Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile üst üste telefon görüşmeleri yapan Erdoğan, çevrimiçi düzenlenen NATO Zirvesine de katılmıştı.

Erdoğan, toplantıda alınan kararları Millete Sesleniş konuşmasıyla kamuoyuna açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Rusya’ya çatışmaların durdurulması ve arabuluculuk teklifini yineleyecek.

Elektrik faturalarında yapılacak yeni tarife düzenlemesi Bilim Kurulu toplantısında belli olacak.

TOPLANTI NE ZAMAN BİTER?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamasında, saat 18.00'da yapacağımız basın açıklamasında maske konusunu da ele alacağız. Ve başka pek çok konuyu!’ demişti. Bakan Koca, salgınla mücadelede yeni dönem için bir hafta sonrayı işaret etmişti.

Bilim Kurulu Toplantısı saat kaçta? Rusya ukrayna savaş