Şarampole yuvarlanan aracın alkollü sürücüsü 'ocakta yemeğim var, gitmem gerek' dedi

Bursa Gündem haberleri İstanbul

Bursa'da, şarampole yuvarlanan otomobilinden kendi imkanlarıyla çıkan Nergis E. (29), gelen polislere 'Ocakta yemeğim var, eve gitmem lazım' dedi. Yapılan kontrolde 1,7 promil alkollü olduğu tespit edilen N.E., olayı görüntüleyen muhabirin de kamerasını kırdı.

Bursa'daki kaza, saat 02.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. Nergis E. yönetimindeki otomobil Atatürk Caddesi'nde şarampole yuvarlandı.

Nergi E. aracından kendi imkanlarıyla çıkarken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

"OCAKTA YEMEĞİM VAR, GİTMEM GEREKİYOR"

Polislere, "Ocakta yemeğim var. Gitmem gerekiyor" diyen Nergis E., yapılan testte 1,7 promil alkollü çıktı.

Şarampole yuvarlanan aracın alkollü sürücüsü 'ocakta yemeğim var, gitmem gerek' dedi - Resim : 1

MUHABİRİN KAMERASINI KIRDI, 'BEN KIRMADIM' DEDİ

Polislere, “Ben alkol almadım” diyen Nergis E. bu sırada kazayı görüntüleyen muhabirin de kamerasını kırıp, ‘Kamerayı ben değil sen kırdın’ dedi. Muhabir şikayetçi olunca Nergis E. polis merkezine götürülerek ifadesi alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM HABERLERİ

İstanbul Üsküdar'da yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kullandığı otomobille 4 metre yükseklikten bir evin bahçesine düştü. Burnu bile kanamadan kendi imkanlarıyla araçtan çıkan sürücü, "Yine ölmedik, çok şükür" dedi.

- İstanbul'da Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan yolcu vapurundan denize düşen bir kişi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı. 

- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda 52 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

- ABD'de siyahi George Floyd'un ensesine dizi ile basarak ölümüne neden olan eski polis memuru Derek Chauvin'in, hapishanede bir mahkumun bıçaklı saldırısı sonucu yaralandığı bildirildi.

- Çankırı'da Kezban G., tartıştığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde eşi Yakup G. tarafından bıçaklanarak yaşamını yitirdi. 

Kaynak: DHA