Sokakta yürürken bir anda bıçaklar çekildi

Beyoğlu'nda bir grup genç cadde üzerinde yürürken, bir anda karşı yönden gelen şahısla tartıştılar. Tartışma saniyeler içerisinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Sokak ortasında yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Caddede yürüyen Abdurrahim D. (43), karşı yönden gelen bir grup gençle tartıştı. Furkan B.'yi (19) kolundan tutarak çeken ve vurmaya başlayan Abdurrahim D.'ye diğer gençler karşılık verdi. Bıçakların çekildiği kavgada cadde bir anda karıştı. Mahallelinin büyük panik yaşadığı kavga sırasında yol kenarında bekleyen küçük bir kız ise neye uğradığını şaşırarak ağlamaya başladı.

B.'nin arkadaşlarının araya girerek ayırmaya çalıştığı kavgada Abdurrahim D. el, karın ve göğüs kısmından aldığı bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaralandı. Furkan B. ve Fidan B. ile arkadaşları ise koşarak olay yerinden kaçtı.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı D.'yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan D.'nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Polis ekipleri, Furkan B. ve Fidan B.'yi cadde üzerinde yürüdükleri esnada kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Furkan B. Haliç Polis Merkezi Amirliğine, Fidan B. ise Beyoğlu Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi. Emniyette ifadesi alınarak sorgulanan ve "nitelikli kasten yaralama" suçundan adli işlem yapılan Furkan B. sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi. Fidan B. ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA

Beyoğlu haberleri Beyoğlu kavga bıçaklı kavga