Beyoğlu’nda bir restoranın kurşunlanması kamerada: 1 ölü, 5 yaralı

İstanbul

Beyoğlu'nda bir araç içinden restorana düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, bir, çocuk olmak üzere üçü ağır toplam beş kişi yaralandı. Korku dolu o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Beyoğlu Sütlüce İmrahor Caddesi'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, restoranda yemek yiyen 4 kişi yemek çıkışında aralarında husumet bulunan şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Olay yerine lüks bir otomobille geldikleri öğrenilen saldırganlar restorana kurşun yağdırmıştı.

Ortalığın bir anda karıştığı saldırıda, 1’i çocuk 4’ü ağır toplamda 6 kişi yaralanmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Kubilay Berk Küçükaslan’ı olay yerinde uzun süre kalp masajı yaptıktan sonra ambulansla Şişli’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına almıştı. Küçükaslan burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından vücutlarının çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Okan Y. ve Savaş Ş. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine, ağır yaralı Yılmaz S. ve hafif yaralı kız çocuğu Azra Y. Seyrantepe Hamidiye Etfal Hastanesine ve hafif yaralı Erhan S. ise Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı.

Saldırı anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, vatandaşlar yemek yedikleri esnada saldırı gerçekleşiyor. Vatandaşlardan panikle yere yatıyor sonrasında da etrafa kaçışıyor. Bazı vatandaşlar masaların altına giriyor.

Kaynak: İHA

Beyoğlu haberleri Beyoğlu silahlı saldırı