Beylikdüzü'de 'botoks nedeniyle ölüm' iddiası

İstanbul

Beylikdüzü'de ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde botoks yaptırdıktan sonra evine giden ve fenalaşan Kübra Boyraz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Boyraz'ın evine götürülme görüntüleri de ortaya çıktı.

İstanbul'daki olay, Beylikdüzü'de bir rezidansta ameliyat ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde meydana geldi. 

38 yaşındaki Kübra Boyraz, iddiaya göre kalça botoksu yaptırdıktan sonra fenalaştı. Evine giden Boyraz, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SUÇLAMAYI REDDETTİLER

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri Boyraz’ın ölümüyle ilgili 1’i doktor toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların polis ifadesinde suçu birbirine attıkları öğrenildi.

Beylikdüzü'de 'botoks nedeniyle ölüm' iddiası - Resim : 2

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDILAR

Boyraz’ın kesin ölümün nedeninin Adli Tıp raporu sonrası ortaya çıkacağı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GENÇ KADININ EVE GETİRİLDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Kübra Boyraz'ın gevine getirildiği anlar yaşadığı binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde; binanın önüne gelen bir kişi, bir süre çevreyi gözetledikten sonra içinde Kübra Boyraz'ın bulunduğu otomobili çağırıyor. Gelen araçtan içinden 3 güzellik merkezi çalışanın yardımı ile Boyraz iniyor. Boyraz ve güzellik merkezi çalışanı Kadriye A. ile evine gidiyor. İkinci güvenlik kamerası görüntülerinde ise Kübra Boyraz evinden içeri girerken Kadriye A.'nın baba Ekrem Solmazgül ile konuştuğu görülüyor.

Beylikdüzü'de 'botoks nedeniyle ölüm' iddiası - Resim : 3

Kaynak: İHA

Beylikdüzü İstanbul Güzellik Merkezi