Beykoz'da korkutan yangın 

Beykoz Yaşam Haberleri
Beykoz'da korkutan yangın 

İstanbul Beykoz'da bir evin bacasında çıkan yangın çatıya sıçradı. Dumanların yükseldiği yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay, saat 23.00 sırlarında İstanbul Beykoz ilçesi Soğuksu Caddesi üzerinde bir evde yaşandı. İddiaya göre sobadan kaynaklı olarak evin bacasından dumanlar ve alev çıkmaya başladı.

Yangın kısa sürede evin çatısına sirayet etti. Evde yaşayan vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatıda çıkan yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yaşanan olayda ölen veya yaralanan olmazken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

ÇEKMEKÖY'DE İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNERDE YANGIN

Çekmeköy'de inşaat sahasında bulunan işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yanan konteyner itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

Yangın saat 11.00 sıralarında Çamlık Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, işçilerin kaldığı konteynerde bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm konteynerı kapladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan konteyneri söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu yangın, diğer konteynerlere sıçramadan söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken konteynerin yanma anını çevredeki vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde işçilerin yangın tüpüyle müdahale etmeye çalıştığı görüldü. 

Ekipler, yangınla ilgili inceleme başlattı. 

 

Kaynak: İHA