Berkin Elvan pankartı gündeme getirildi, Ali Sunal kendini hedef alanlara Eren Bülbül ile yanıt verdi

Berkin Elvan pankartı gündeme getirildi, Ali Sunal kendini hedef alanlara Eren Bülbül ile yanıt verdi

Güldür Güldür Show'da 5 yıl önce açılan "Berkin Elvan ölümsüzdür" pankartı, yeniden gündeme getirilip bazı kişilerin hedefi oldu. Programın sunucusu Ali Sunal, kendisini ve ekibini eleştirenlere yine sosyal medya hesabından anlamlı bir yanıt verdi...

Berkin Elvan, Gezi Parkı protestolarında polis tarafından atılan biber gazı kapsülüyle başından vurulmuş ve hayatını kaybetmişti. Elvan için ölümünden bir sene sonra 2015'te Güldür Güldür ekibi tarafından sette "Berkin Elvan ölümsüzdür" pankartı açılmıştı. 

Pankartın açılmasının üzerinden 5 yıl geçti, olay yeniden sosyal medyada gündeme taşındı. Ali Sunal hedef alındı. Birtakım hesaplar, 3 yıl önce PKK saldırısında öldürülen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün neden anılmadığı şeklinde paylaşımlar yaptı. Ardından #güldürgüldürizlemiyoruz kampanyası başlatıldı.

Ali Sunal, kendisine, Güldür Güldür Show ve ekibine yönelik mesajlara Eren Bülbül'ün ölümünün ardından yaptığı paylaşımı tekrarlayarak yanıt verdi. Sunal, şu notu düştü: "Görmek isteyene! Kavgalar olmasın, hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın. Dileğim budur."

Berkin Elvan pankartı gündeme getirildi, Ali Sunal kendini hedef alanlara Eren Bülbül ile yanıt verdi - Resim : 1

Güldür Güldür Show Berkin Elvan Ali Sunal Eren Bülbül