Berfin Özek yüzüne kezzap atan Ozan Çeltik'le evlendi

Hatay Gündem haberleri
Berfin Özek yüzüne kezzap atan Ozan Çeltik'le evlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kezzaplı saldırı sonucu gözünü ve yüzünün bir kısmını kaybeden Berfin Özek, kendisine tüm bunları yaşatan Ozan Çeltik ile evlendi. Nikahın ardından Berfin Özek ve Ozan Çeltik çifti, evlilik cüzdanıyla poz verdi.

15 Ocak 2019 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde dershaneden dönen Berfin Özek, önünü kesen eski sevgilisi Ozan Çeltik'in yüzüne kezzap atmasıyla yaralandı. Uğradığı saldırının ardından yüzünde ciddi yaralar açılan Berfin Özek, gözünü kaybetti.

Özek, yaşanan olayın ardından 13 yıl hapis cezası alan eski erkek arkadaşını affetmişti.  Berfin Özek yüzüne kezzap atan Ozan Çeltik'le evlendi - Resim : 1

Ancak Berfin Özek, 12 Aralık 2021 tarihinde sevgilisi Ozan Çeltik ile evlendi. Ellerinde evlilik cüzdanını alan çift, gülerek poz verdi.

Berfin Özek yüzüne kezzap atan Ozan Çeltik'le evlendi - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

15 Ocak 2019'da dershaneden evine giden Berfin Özek'in eski sevgilisi önünü kesip, yüzüne asit atmıştı. Özek, yaşadığı vahşetin ardından 13 yıl hapis cezası alan eski erkek arkadaşını affetmiş ve 4 ay onun ailesi ile beraber yaşamıştı.

Berfin Özek yüzüne kezzap atan Ozan Çeltik'le evlendi - Resim : 3

Aldığı kararla gündem olan Özek, katılığı bir programda 'Ondan intikam alacağım dedim. Cesaretimi toplayarak aynısını yapmayı düşünüyordum. O zamanlarda aynaya bakamaz haldeydim, insanların yüzüne bakamaz haldeydim ve insanlar bana acıyarak bakıyordu. Çocuklar da benden kaçıyordu. Sanki dipsiz kuyunun dibine düşmüşüm ve çırpınıyordum. Elimi de tutan yoktu. Çok çaresizdim. Affetmek kesinlikle mümkün değil. Çünkü ben annemin acısını ve gözyaşlarını unutamıyorum. Onun üzülmesi benim kahrolmam demek. Benim o zamanlar kaybedecek hiçbir şeyim yoktu.' ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Hatay İskenderun ilçesi Berfin Özek