'Ben karar verdiğim için doğru' diyen polisten kuryeye şiddet!

'Ben karar verdiğim için doğru' diyen polisten kuryeye şiddet!

İstanbul Kadıköy'de de bir polis ile iki bekçinin, bir kuryeye motorunu kilitleme tehdidinde bulunarak hakaret ettiği ve tokat attığı görüntüler tepki çekti. Emniyet'ten gelen açıklamada olaya karışan polis memurunun açığa alındığı belirtildi.

İstanbul Kadıköy'de bir polis ile iki bekçinin, bir kuryeye motorunu kitleme tehdidinde bulunduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. 

Görüntülerde bir polis, motorlu kuryeye hakaret edip tokat attı. O anları bir vatandaş evinde kameraya çekti. Kuryenin "Bana vurman doğru mu?" cümlesine, polisin "ben karar verdiğim için doğru" demesi ise dikkat çekti. 

'Ben karar verdiğim için doğru' diyen polisten kuryeye şiddet! - Resim : 1

'BEN ONA KARAR VERDİĞİM İÇİN DOĞRU'

Polis ile motorlu kurye arasındaki diyalog şu şekilde:

Polis: Motorunu kitliyorum bak, Y....

Polis:Adama artistlik yapma.

Kurye: Ben artistlik yapmadım abi.

Kurye: Senin bana vurman doğru mu?

Polis: Doğru, ben ona karar verdiğim için doğru. Yürü git, cevap da vermeyeceksin.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklamasında bugün sosyal medyada "Kadıköy'de polis şiddeti" başlıklı habere ilişkin çalışma başlatıldığı olayın 19 Mayıs'ta meydana geldiği belirtildi.

Olayın polis uygulama noktasına süratli giriş yapan motosiklet kuryesiyle uygulama noktasında görevli polis memurlarının tartışması sonucu meydana geldiği bildirildi.

Açıklamada, olaya karışan polis memurunun açığa alındığı, olayın ayrıntılarının soruşturulması amacıyla müfettiş talep edilerek gerekli idari işlemlere başlandığı belirtildi.

polis kurye