BEDAŞ'tan Fatih'te 'elektrik kesintisi' ile ilgili açıklama!

Fatih
BEDAŞ'tan Fatih'te 'elektrik kesintisi' ile ilgili açıklama!

BEDAŞ, İstanbul'un Fatih ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, trafo merkezinde çıkardığı yangın sebebiyle bölgeye elektrik verilemediğini ve bölgeye enerji verilebilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü açıkladı.

BEDAŞ, Fatih'te kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından trafo merkezinde çıkarılan yangın nedeniyle bölgede bazı mahallelere elektrik verilemediğini açıkladı. 

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Fatih İlçesi’ne bağlı Aksaray’da indirici trafo merkezi yakınlarında bugün saat 16.00 sularında kimliği belirsiz bir kişi tarafından çıkarıldığı tespit edilen yangın nedeniyle, bölgeyi besleyen elektrik kablolarımızda ağır hasar meydana gelmiştir. Yangın ihbarı gelir gelmez, can ve mal güvenliğini sağlamak için bölgedeki bazı mahallelerde enerji kesintisine gidilirken itfaiyenin yangını söndürmesi sonrasında da ekiplerimiz hasar gören elektrik kablolarının onarımı için yoğun bir şekilde çalışmalara başlamıştır.

ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANAN BÖLGELER

Üzülerek belirtmek isteriz ki, yangın nedeniyle ortaya çıkan enerji kesintisinden Fatih ilçemiz sınırları içinde bulunan Aksaray semti ile İskenderpaşa, Hobyar, Eminsinan, Binbirdirek, Demirtaş, Beyazıt, Balabanağa ve Ali Kuşçu mahallelerinde yaşayan vatandaşlarımız etkilenmektedir. Ekiplerimizin arızayı gidermek ve bölgeyi en sağlıklı şekilde enerjilendirmek için çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiğini belirtir,  bu süreçte gösterdikleri anlayış için vatandaşlarımıza teşekkür ederiz" denildi. 

 

Kaynak: DHA

BEDAŞ Fatih Elektrik kesintisi