Bayrampaşa'da hareketli anlar! Bekçilerin kovaladığı kaçak göçmeni vatandaş çelme atarak durdurdu

Gündem haberleri İstanbul

Bayrampaşa'da dün akşam saatlerinde kaçak göçmenlere yönelik denetim yapıldı. Ekipler, oturma izni olmayan göçmenleri yakalayarak gözaltına aldı. Denetimlerde, bekçilerin peşinden koşarak yakalamaya çalıştığı kaçak göçmene, bir vatandaş çelme takarak müdahale etti.

Bayrampaşa'da dün akşam saatlerinde kaçak göçmenlere yönelik denetim yapıldı. Ekipler, oturma izni olmayan göçmenleri yakalayarak gözaltına aldı. Muratpaşa Mahallesi'ndeki denetimlerde, bir kaçak göçmen, çarşı ve mahalle bekçilerinden koşarak, kaçmaya çalıştı. Bekçilerin peşinden koşarak yakalamaya çalıştığı kaçak göçmene, bir vatandaş çelme takarak müdahale etti. Vatandaşın müdahalesi sırasında yere düşen kaçak göçmen, bekçiler tarafından gözaltına alındı.

YAKALANMAMAK İÇİN ÇATIYA ÇIKTILAR

Sultangazi'de ise geçtiğimiz hafta yapılan denetimlerde Cebeci Mahallesi'nde polisten kaçmaya çalışan kaçak göçmenler, bir fabrikanın çatısına çıkarak ara sokaklara dağıldılar. Kısa bir süre sonra ise polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındılar. O anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Bayrampaşa'da hareketli anlar! Bekçilerin kovaladığı kaçak göçmeni vatandaş çelme atarak durdurdu - Resim : 1

 

 

Kaynak: DHA

İstanbul bayrampaşa göçmen kaçak