Bayburt'ta kendi yemeyip yavrularına yiyecek götüren anne kediye her gün et hazırlayan kasap, yürekleri ısıttı

İHA
Bayburt Kedi Kedi videoları

Bayburt'ta bir kasap her gün kapısına gelen ve kendi yemeyip yavrularına yemek götüren anne kediye her gün et veriyor.

Bayburt'ta bir kasap dükkanında kasap olarak çalışan Murat Çınar isimli vatandaş, sokak hayvanlarına göz gibi bakıyor. Her gün sabahın erken saatlerinde dükkana gelen kediler Çınar'ın verdiği etleri yiyerek, karınlarını bir güzel doyuruyorlar. Karnını doyurduğu kedinin yavruları olduğunu fark eden Çınar, 'Kirli' ismini verdiği kediyi özenle besliyor.

Çınar'ın verdiği etleri önce yavrularına götüren Kirli ise, yavrularının doyduğundan emin olduktan sonra kendine verilenleri kıyıda, köşede iştahla yiyor. Anne Kirli'nin yavrularına düşkünlüğü yürekleri ısıtırken, Çınar duyarlı davranışıyla esnaf arkadaşlarından takdir topluyor. 

TAKİP ETTİM YAVRULARINA GÖTÜRÜYOR

Kirli'nin verdiklerini yemeyip yavrularına götürdüğünü Kirli'yi takip edince anlayan Çınar, "Anne kediyi şöyle fark ettim verdiğim hiçbir şeyi yemiyor alıp, taşıyor, götürüyor. Bu sefer durumdan şüphelenip takip ettim yavrularına götürdüğünü gördüm. Ondan sonra ona karşı biraz önem vermeye başladım. İster istemez kedilerle aramızda bir bağ oluştu. Birinin adını Kirli, birinin adını Psikopat koydum öyle mutlu bir şekilde devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ONLAR ALLAH'IN SESSİZ KULLARI

Hayvanlara karşı çok zulüm yapıldığının, bunların olmaması gerektiğinin altını çizen Çınar, "Hayvanlara karşı duyarlı olmamız lazım" diyerek, "Sokak hayvanları deyip geçmeyelim, hayvanlara karşı duyarlı olmamız lazım onlar da Allah'ın sessiz kulları. Bu kadar zulüm yapılıyor, bunların olmaması lazım. İnşallah bundan sonra güzel şeyler olur. Belki örnek oluruz, teşvik ederiz diye biz elimizden geleni yapıyoruz" sözlerini kullandı.