Başakşehir'de bir sürücü yol verme tartışmasına girdiği kişileri ezmeye çalıştı

İstanbul Gündem haberleri

Başakşehir'de bir sürücü yol tartışmasına girdiği iki kardeşin üzerine otomobilini sürdü. İki kardeşi yaralayan ve bir otomobile çarpan sürücü olay yerinden kaçtı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 4 Mart Cuma günü sabah saatlerinde İkitelli'de yaşandı. Ali Akkaya, kardeşinin kullandığı hafif ticari araçla işe gitmek için yola çıktı. İkitelli'de kavşağa geldikleri sırada bulundukları otomobili iddiaya göre başka bir otomobil sıkıştırdı. Diğer otomobilin içinde bulunan iki kişi araç camını açarak Akkaya ve kardeşine küfretti. Yol verme tartışması bir süre daha devam etti.

Bu sırada kullandıkları otomobilden sesler duyan Ali Akkaya ve kardeşi, arızayı kontrol etmek için araçtan indi. O sırada gelen tartışma yaşadıkları sürücü otomobiliyle araçlarından inerlerken Akkaya kardeşler ve önündeki bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan 2 kardeş hafif yaralanırken, otomobilin de kapısı hasar gördü. Çarpan otomobil sürücüsü ise hızla olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

 

Kaynak: DHA

başakşehir haberleri başakşehir yol verme kavgası yol verme kavgası