Bankadaki intiharın arkasından çıkan acı gerçek

Gündem haberleri Gaziantep
Bankadaki intiharın arkasından çıkan acı gerçek

Gaziantep'te bankada güvenlik görevlisi olan Bekir Özdemir'in intiharının arkasındaki sır perdesi aralandı. Öte yandan, Özdemir'in ölmeden önce annesine bıraktığı mesaj da yürekleri burktu.

Gaziantep'te güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, kendisini odaya kilitleyerek tabancasıyla intihar etti. Özdemir'in intiharının arkasındaki sır perdesi ortaya çıktı.

Gaziantep’te bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Özdemir, dün akşam saatlerinde görevli olduğu bankanın bir odasında tabancasıyla intihar etti.

Özdemir’in intiharının sır perdesi aralandı. Gaziantep yerel basınından Olay Medya'da yer alan habere göre, Özdemir’in tefecilerden borç aldığı ve bunun sonuçlarında borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği ve intihar ettiği öğrenildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, Şehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı'nda bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, bankada 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, saat 16.00 sıralarında kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi.

Özdemir, daha sonra beylik tabancası ile kalbine ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları odaya girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Daha sonra durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldıktan sonra sağlık ekipleri de olayın yaşandığı banka odasına girerek durumu ağır olan güvenlik görevlisine kalp mesajı yaptı. Bir süre kalp masajı yapılan güvenlik görevlisi Bekir Özdemir, ambulansla Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ANNESİYLE VEDALAŞMIŞ

Çalıştığı bankada intihar ederek hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Bekir Özdemir'in olaydan yarım saat önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Henüz intihar nedeni öğrenilemeyen Özdemir'in dikkat çeken paylaşımı ise yürekleri dağladı. Güvenlik görevlisinin ölümünden yaklaşık yarım saat öncesinde yaptığı paylaşımda 'Annem, canım annem, hayattaki tek gerçeğim. Ben gidiyorum, sakın gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana çünkü hayatta senden başka kimsem olmadı. Allah'a emanet ol, kendine iyi bak annem" ifadeleri yer aldı.

Bankadaki intiharın arkasından çıkan acı gerçek - Resim : 1

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Gaziantep intihar