Balıkesir'de kan donduran olay: Genç adam yanmış halde ölü bulundu

Balıkesir Hayatını kaybetti Gündem haberleri
Balıkesir'de kan donduran olay: Genç adam yanmış halde ölü bulundu

Balıkesir'in Manyas ilçesinde ava çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmayan genç avcı, yanmış halde ölü bulundu.

Balıkesir'de 29 yaşındaki genç avcı, yanmış halde ölü bulundu. 

Balıkesir'in Manyas ilçesinde ava çıkan ancak kendisinden haber alınamayan genç, yanmış halde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Manyas'ın kırsal Yeniköy Mahallesi'nde ikamet eden bir çocuk babası Ömer Özten (29), avlanmak için Bostanlık mevkiine gitti. Eve dönmeyen oğlunu bir arkadaşıyla birlikte aramaya çıkan babası Sezai Özten, oğlunun yanmış cesediyle karşılaştı.

Ömer Özten'in akşam av yerinde piknik tüpünü yakarak uyuduğu, tüpten sızan gazın patlamaya yol açtığı ve Özten'in yanarak öldüğü tahmin edilirken, olayla ilgili Manyas Cumhuriyet Savcılığınca gerekli otopsi ve incelemenin yapıldığı açıklandı.

Öte yandan, iki çocuğu olan Sezai Özten'in bir oğlunu da birkaç yıl önce Karacabey ilçesinde trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

4 AY ÖNCE BOŞANDIĞI ESKİ EŞİNİN EVİNDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 42 yaşındaki Sevgi Taşkan, eski eşinin evinde ölü bulundu. Eski eş Hüseyin U., tabanca ile Taşkan'ı ensesinden vurduğunu itiraf etti.

İddiaya göre, eski eşi Hüseyin U. ile 4 ay önce boşanan Sevgi Taşkan, önceki akşam eski eşinin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evine gitti. Gece eve gelmeyen annesini merak eden kızı, babasının yaşadığı eve geldiğinde annesi Sevgi Taşkan'ı yerde kanlar içinde buldu. Genç kızın çığlıklarını duyan vatandaşlar durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ekipler, Taşkan'ı ensesinden tabanca ile vurularak öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olayda kullanıldığı belirlenen silahı da odada yerde buldu.

Olayın ardından kayıplara karışan Hüseyin U. ise polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kısa süre içerisinde saklandığı yerde yakalandı. Gözaltına alınan Hüseyin U., doktor raporunun alınmasının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Taşkan'ın cansız bedeni olay yerinde nöbetçi Cumhuriyet savcısının ön otopsisinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Sevgi Taşkan'ın eski eşi Hüseyin U., polisteki sorgusunda cinayeti itiraf etti. İlk ifadesinde suçlamaları reddeden Hüseyin U. sorgusunda, "Alkollü geldi ve tartışma yaşadık. Bana hakaret edip, darp etti. Yüzümde onun tırnak izleri var" dedi. Hüseyin U.'nun evde bulunan tabanca ile Taşkan'ı ensesinden vurup, kaçtığı belirtildi. 

 

 

Kaynak: İHA