Balıkesir'de ambulans ile uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi yakalandı

Balıkesir Gündem haberleri
Balıkesir'de ambulans ile uyuşturucu sevkiyatı yapan 3 kişi yakalandı

Balıkesir'de uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir ambulansa operasyon gerçekleştirildi. Araçta çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Ambulans ile uyuşturucu sevkiyatı yapmak isteyen 3 şüpheli, emniyetin ağına takıldı. 

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen ambulansa yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu bulunurken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve istihbarat birimlerimizce yapılan çalışma neticesinde sabah saatlerinde Balıkesir’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen şüphelilerin kullandığı ambulansa (hasta nakil aracı) yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 kilo 14 gram Skunk Esrar Maddesi, bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 şarjör ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İSTANBUL VE ALANYA'DA KAFES-21 OPERASYONU: 3 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ YAKALANDI 

2'si Kırmızı Bülten, 1'i Acil Yakalama Mesajı ile aranan 3 organize suç örgütü lideri Alanya ve İstanbul'da düzenlenen Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine ve çetelere nefes aldırmayacağız.

Thomas Josef Konrad: İnterpol Kırmızı Bülten'le aranan Polonya'da uyuşturucu madde ticareti yapan, Fas'dan İtalya ve İspanya'ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk eden organize suç örgütünün elebaşı Antalya Alanya'da,  Jinking Peng: İnterpol Kırmızı Bülten'le Çin'de  Dolandırıcılık ve Yasadışı Örgüt Faaliyetleri suçundan aranan örgüt elebaşı İstanbul Fatih'te, 

ACİL YAKALAMA MESAJI İLE ARANIYORDU

Danıel Alexander Muller: Difüzyon mesajı ile (Acil Yakalama Mesajı-Sonrasında Kırmızı Bülten Çıkarılan) Almanya'da 1 ton kokainin ele geçirilmesi operasyonun firari şüphelisi olarak aranan organize suç örgütü elebaşı İstanbul Beyoğlu'nda,  Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığımız Koordinesinde; Antalya ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerimiz, Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüklerimizce düzenlenen "Kafes-21" operasyonlarıyla yakalandılar .Operasyonu düzenleyen Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duaları sizinle. Ülkemizi ulusal ve uluslararası organize suç örgütlerinden, zehir tacirlerinden temizlemeye kararlıyız." dedi. 

 

 

Kaynak: İHA