Bakırköy’de 4 kişilik ailenin öldüğü kazada TIR şoförünün ifadesi ortaya çıktı

İSTANBUL/DHA-AA
İstanbul Trafik kazası Gündem haberleri
Bakırköy’de 4 kişilik ailenin öldüğü kazada TIR şoförünün ifadesi ortaya çıktı

İstanbul Bakırköy'de 4 kişinin öldüğü kazada TIR sürücüsü Mehmet Fettahoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. Fettahoğlu, emniyetteki ifadesinde tabelalara dikkat etmediğini belirterek, “Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Çok üzgünüm.” dedi.

Kan donduran kaza, İstanbul'da yaşandı.

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde dün akşam meydana gelen kazada Mehmet Fettahoğlu'nun kullandığı kağıt malzeme yüklü TIR, Marmaray üst geçidine çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza sonrası gözaltına alınan TIR sürücüsü, emniyetteki işlemlerinin bitmesinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edildi. Savcılık işlemlerinin ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüpheli, ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet verme’ suçundan tutuklandı. Cezaevine götürülen Mehmet Fettahoğlu gazetecilerin ‘Bir şey söyleyecek misiniz?’ sorusuna ilişkin ise, “İsteyerek kimse kimsenin canını yakmaz" yanıtını verdi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

İfadesinde Zeytinburnu’ndan Avcılar’daki Ambarlı Limanı’na doğru gittiğini söyleyen sürücü, “Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Her şey bir anda oldu. TIR devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım.” diye ekledi.