Detaylar belli oldu! Yıllık 7 bin 200 TL verilecek

Detaylar belli oldu! Yıllık 7 bin 200 TL verilecek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Destek Programı'nın detaylarını paylaştı. Bakan Yanık, yardımın 12 ay yapılacağını belirterek "Gelir durumuna göre yıllık 5 bin 400 ile 7 bin 200 lira arasında yardım yapacağız" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Destek Programı'nın detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yanık ,12 ay süreyle ödenecek maddi yardımdan, daha önce hiç sosyal yardım almamış vatandaşların da faydalanabileceğini bildirdi.

Bakan Yanık, paylaşımında, "12 ay süreyle ödenecek olan, gelir durumuna göre yıllık 5 bin 400-7 bin 200 lira maddi yardımdan, daha önce hiç sosyal yardım almamış vatandaşlarımız da faydalanabilecek. Türkiye Aile Destek Programı'na başvurular başladı." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İLK ÖDEMESİNİ TEMMUZDA YAPIYORUZ

Kabine Toplantısı sonrası ulusa seslenen Erdoğan, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız düzenli ve süreli yardım programlarından faydalanan tüm aileleri ziyaret ederek insanlarımızı dinleyecek, ihtiyaç tespiti yapacaktır. 15 milyar liralık ilave bütçeye sahip, 12 ay süreyle devam edecek olan aile destek programının ilk ödemesini Temmuz ayında yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık Aile Destek Programı Derya Yanık