Bakan Koca: "Tatil planları sloganı: Kum gibi kalabalıktan uzakta!"

koronavirüs
Bakan Koca: "Tatil planları sloganı: Kum gibi kalabalıktan uzakta!"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tatil planları sloganı: Kum gibi kalabalıktan uzakta!" ifadelerini kullandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından koronavirüs salgınına karşı uyarıda bulundu. 

Bakan Koca, bugünkü ilk paylaşımında, "YOĞUN BAKIMDAKİ 3 HASTAMIZLA KONUŞTUM. Tedavileri iyi sonuç veriyor. Tedbirlere uymanız konusunda ısrarcılar. Birbirimizi koruyarak başarılı bir gün geçirelim. İyi çalışmalar" ifadelerini kullandı. 

Bir başka paylaşımında ise Koca, "RİSK ANALİSTLERİ ARANIYOR: Hangi saatte otobüs daha az kalabalık? Girip çıkanı en az kuaför hangisi? Az pahalı hediye göndermek mi yoksa düğüne gitmek mi riskli? Çalışma saatlerini yeniden düzenlesek sadece sağlığa mı yatırım olur? COVID-19’A KARŞI birer risk analisti olmalıyız" diye konuştu.

 

 

"TATİL PLANLARI SLOGANI"

Bakan Koca ayrıca, "Tatil planları sloganı: Kum gibi kalabalıktan uzakta!" ifadelerini kullandı. 

Koca, son paylaşımında ise, "HAVUZ VE PLAJLARDA DAMLACIK OLAYI: Koronavirüs, damlacıklarla bulaşır. Riskli damlacık sayısı, havuz ve plajlarda da tıpkı diğer ortamlardaki gibi, insan yoğunluğuna bağlı şekilde artar. Tedbirler, üçüncü şahıslı tüm yerlerde geçerlidir. Kurallara uyulursa tatilin kalitesi artar" dedi. 

Fahrettin Koca koronavirüs