Bakan Koca: Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumda

İstanbul Bursa koronavirüs
Bakan Koca: Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumda

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa şu anda en kritik günlerini yaşıyor. Günlük vaka sayısı 3 kat arttı" dedi. Koca, İstanbul için dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da koronavirüs salgınıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koronavirüs salgınının tüm Türkiye'de yeniden tırmanışa geçtiğini belirten Bakan Koca, İstanbul'a dikkat çekerek, "Hafta sonundan başlayarak 5 gün İstanbul'da çalışma arkadaşlarımla birlikte olacağım. Bu çarşamba bilim kurulu toplantımızı da İstanbul'da gerçekleştireceğiz" dedi. 

Koca'nın açıklamaları:

Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Burada alınacak ek tedbirleri, sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Bursa Valimiz ile durum değerlendirmesi yaparak Bursa'daki çalışmalarımıza başladık. 

"KORONAVİRÜS SALGINI TÜM ÜLKEDE YENİDEN TIRMANIŞA GEÇTİ"

Buradaki başarı Bursa ile sınırlı kalmayacak, tüm ülkeyi olumlu yönde etkileyecektir. Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır. Bursa şu anda en kritik günlerini yaşıyor. Eylül ayının ortalarına kıyasla günlük vaka sayısı yaklaşık 3 kat artmıştır.

İSTANBUL UYARISI

İstanbul'daki vakalar Türkiye genelinin yüzde 40'ına ulaştı. Hafta sonundan başlayarak 5 gün İstanbul'da çalışma arkadaşlarımla birlikte olacağım. Bu çarşamba bilim kurulu toplantımızı da İstanbul'da gerçekleştireceğiz. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber