Üniversite yurtlarına başvuru süreci başladı! İşte son tarih...

Gençlik ve Spor Bakanlığı
Üniversite yurtlarına başvuru süreci başladı! İşte son tarih...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 dönemi yurt başvuru sürecinin bugün itibarıyla başladığını duyurdu. Başvurular 2 Eylül'e kadar devam edecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yeni dönem yurt başvuru sürecinin başladığını açıkladı. Bak, "2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB Yurt başvuruları başladı. 950 bin yatak kapasitesiyle hizmet vereceğiz. Yurtlarımıza yapılan başvurular 12 analiz kurulu tarafından değerlendirilecek. Yapılan sıralamayla öğrenciler kendisine en yakın yurda yerleştirilecek. Bu yıl öncelik grubumuza evleri orta ve ağır hasarlı olan öğrencilerimizi de ekledik" ifadelerini kullandı. 

Bakan Bak, "Öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sevgiliz gençlerimize seslenmek istiyorum. Süreci istismar etmeye çalışanlara itibar etmeyin, devletinize güvenin. 822 yurdu ile yıllardır bu milletin ve gençlerin emrindeyiz. 22 yıldır gençleri merkeze alan hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Hepimizin ortak arzusu, bu ülkenin gençlerine huzur, refah ve güven dolu bir bugün ve yarın hazırlamak." dedi. 

Bak, "2023-2024 yurt başvuru sürecinin hayırlı olmasını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı. 

YURT BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 

Kaynak: Haber Global TV

KYK