Bahçeli'nin '6'lı masa adayı' açıklamasına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki

Kemal Kılıçdaroğlu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarının kendisine sorulması üzerine, "Bana sorarlarsa tercihim sınıf arkadaşım olur” diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etmişti. Kılıçdaroğlu'ndan konuya ilişkin ilk tepki geldi.

 Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulundaki konuşması öncesinde muhalefet kulisinde 5 Aralık kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 88. yıl dönümü dolayısıyla partisinin kadın milletvekilleriyle fotoğraf çektirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, altılı masanın aday belirleme anketi için oy verecek olsa sınıf arkadaşına oy vereceğini söylediğinin bir gazeteci tarafından hatırlatılarak bir diyeceği olup olmadığı sorulan Kılıçdaroğlu, "Haberim var, yorum yok." şeklinde karşılık verdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE DEVLET BAHÇELİ HANGİ OKULDAN MEZUN OLDU?

Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2010 yılında yaptığı bir açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun okul arkadaşı olduğunu belirterek, "Başarılı bir öğrenciydi, başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" demişti.

 

Kaynak: AA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday