Bahçeli: Kılıçdaroğlu milli güvenlik sorunudur

Devlet Bahçeli Balıkesir 2023 Seçimleri

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin Balıkesir ve Yalova mitinginglerinde konuştu. MHP lideri The Economist'in kapağına tepki gösterdi, CHP lideri Kılıçdaroğlu için, "Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur" dedi.

2023 seçimleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Balıkesir ve Yalova mitinglerinde konuştu. 

Yalova'daki mitingde Bahçeli şunları söyledi:

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a o verecek misiniz? Yalova bu kanaatteyse Kılıçdaroğlu boşuna uğraşmasın. Boşuna sağda solda yalan ve ihanet mesaisine çıkmasın. Devlet ve milletiyle her şeyden önce Türkiye iradesi vatana ve milli namusa arka çıkacaktır. Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Cumhur İttifakı'nın kutlu zaferine Allah'ın inayeti ile ulaşacağız. O halde aziz milletim sıra sende. Yalovalı kardeşlerim sıra alayınızda. Çünkü irade sizin, gelecek sizin, ülke sizin, karar sizin, söz sizin, yetki hepinizin. 

Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin mayası da mimarı da büyük Türk Milleti'dir. Zillet ittifakını müşahidi ve membağı yabancı ülkelerin Türkiye'deki sefirleridir. Zillet İttifakı Türk Milleti'nin önüne koyulmuş takozdur. Kılıçdaroğlu istikrarımızın kundakçısıdır. Herkesi uyarıyorum. Bölücüye, teröriste, vandallara, vatansızlara, milliyetsizlere, yıkım müteahhitlerine, zillet ittifakına bırakılacak ne ülkemiz ne de yurdumuz vardır. CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile sadece ittifak halinde değil, bu bölücü ve cani örgütün yedeği haline gelmiştir.

Yalova'dan söylüyorum, Türkiye'nin alayına söylüyorum. Sam'e, Frank'a, Henry'e aziz Cumhurbaşkanımız Recep'i ezdirmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan olacak, Hans'ın dediği değil, ABD'nin dediği değil, millet sahip çıkacak 'Recep, Recep, Recep' diyecek. 

BALIKESİR MİTİNGİNDEKİ AÇIKLAMALARI

Bahçeli'nin Balıkesir mitingindeki açıklamaları ise şöyle: 

"Gelen Türk asrı, geleceğin gücü Türkiye olacaktır. İnancımız budur. 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiğidir. Balıkesir'in duruşunu göstermenizi istiyorum. 14 Mayıs 2023'te cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerine hazır mısınız? Balıkesir'e inanıyorum, Balıkesirli kardeşlerime sonuna kadar güveniyorum. 

THE ECONOMIST'İN KAPAĞINA TEPKİ

FETÖ, Kılıçdaroğlu'na siper olmuştur. Küresel emperyalizm, Kılıçdaroğlu'nun akıl şifrelerini ele geçirmiştir. The Economist, 'Erdoğan gitmeli' diyormuş. Bu Haçlı zihniyete kimin gideceğini 14 Mayıs'ta gösterecek olan Türk Milleti'dir. Türkiye'ye yön veremezler. Türkiye'yi sömürge haline getiremezler. Alayı gelsin, boyun eğersek, geri adım atarsak onlar gibi namerdiz. 

"KILIÇDAROĞLU MİLLİ GÜVENLİK SORUNUDUR" 

Biliniz ki tehlike çok büyüktür. Tehdit çok vahim vaziyettedir. Her şeyiyle kontrol edilen, denetim altında tutulan bir cumhurbaşkanıdır. Türk ve İslam husumetinin umudu Kılıçdaroğlu'dur. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur. Terör koridorunun taşeronu Kılıçdaroğlu'dur. Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakı milli güvenlik sorunudur.

"DOĞRU ZAMAN, DOĞRU ADAM, RECEP TAYYİP ERDOĞAN"

Doğru zaman, doğru adam, Recep Tayyip Erdoğan. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla cumhurbaşkanı seçilmesidir. Çabamız, çalışmamız, çağrımız bu hedeflere ulaşmak için. Cumhurun iradesi ile Cumhuriyet'in ilkeleri ile tıpkı bir bayrak gibi yükselmeye hazır mısınız? MHP'yi TBMM'de oy ve vekil sayısında daha da güçlendiriyor musunuz? Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı seçiyor muyuz? 

Kaynak: Haber Global TV

Devlet Bahçeli MHP Balıkesir