Bahçeli, Erdoğan'a seslendi: Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın

Haberglobal.com.tr
MHP Devlet Bahçeli Gündem haberleri son dakika

Devlet Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayında yeniden MHP Genel Başkanı seçildi. Kurultayda, "CHP DEM'lenerek rotasını kaybedip bölücü korsanlar tarafından rehin alınmıştır." diyen Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da bir mesajı vardı.

Son dakika haberine göre Devlet Bahçeli, partisinin 14. Olağan Büyük Kurultayında yeniden MHP Genel Başkanı seçildi.

Kurultayda konuşan Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

- Türkiye'miz hamdolsun buradadır. Şehitlerimizin aziz hatıraları, gazilerimizin fedakarlıkları, Yusuf yüzlülerimizin anıtlaşmış mücadeleleri bizimledir. Alparslan Türkeş Bey'in kutlu emanetleri başımızın üstünde, kalbimizin tahtındadır.

- Ülkümüzden dönersek, döneklere güvenirsek gök girsin kızıl çıksın. Yeni yüzyıla damgamızı vurmazsak gök girsin kızıl çıksın. Haktan hakikatten milim ayrılırsak gök girsin kızıl çıksın.

- Aziz milletimizin, Türk İslam aleminin ve sizlerin Ramazan'ı şerifi mübarek olsun. Sadece ağzımızla değil, A'dan Z'ye her organımızın iştirakiyle oruç ibadetimizin hakkını vermeliyiz. Elbette densiz ve dengesiz zihniyetlere benzemeyiz. 

"HİÇBİR MİLLİYETÇİ BU KİFAYETSİZLERE OY VERMEYECEKTİR"

- Muhalefet iflah olmaz derece hastadır. Demoratik seçimin sağlığını tehdit etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi 3. dünya ülkelerindeki muhalefet partilerinden çok daha aşağı durumdadır. CHP DEM'lenerek metruk bir tekneyi aratmayacak şekilde rotasını kaybedip bölücü korsanlar tarafından rehin alınmıştır. Bu tablo karşısında CHP'ye oy veren vatansever vatandaşlarımıza kederlenmemek elimizde değildir. DEM CHP'yi dönüştürmekle kalmamış, tarihi ve istikametinden koparmıştır. Bu partide ayaklar baş, başlar ayaktır. Kimin fiilen genel başkan olduğu belli değildir. Birisi çıkar seçildiği takdirde belediyenin kapısından DEM giremez açıklaması yapar, birisi çıkar açıklamayı sorunlu görüp yanlış anlamadan bahsederek yalancı durumuna düşer. Birisi çıkar PKK'nın avukatlığına heveslenip muhatabını azarlar. DEM'lenip PKK ile kent uzlaşısı adı altında organik bağ kuran CHP, bedelini 14 gün sonra sandıkta ödeyecektir. Hiçbir milliyetçi bu kifayetsizlere oy vermeyecektir. Türkiye kamburlarından kurtulmalıdır. Yerel yönetimlerine vurulan prangalarından kurtulmalıdır. Cumhur İttifakı 31 Mart'ta baki görev için hazırdır. Bu kapsamda ehliyet, liyakat, akıl, heyecan, edep sahibidir. MHP ve Cumhur İttifakı'nın sandıklardan taşması, Türkiye Yüzyılı'nın ihyası ve itibarıdır. 

ERDOĞAN'A MESAJ: BIRAKAMAZSIN

- Sayın Cumhurbaşkanımızın bir konuşması özellikle sol cenahlarda büyük bir iştah ve tahrik unsuru olarak kabul edilmiştir. Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a diyorum: Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur İttifakı olarak yanındayız, beraberindeyiz. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz.