Bahçeli: Elinde ülkücü kanı olanlarla hesaplaşacağız

Devlet Bahçeli Gündem haberleri

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü'nü nedeniyle Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti. Bahçeli, "Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla Kızılcahamam’daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

İman ve inanç ile çelikleşen, tehdit karşısında çelişkiye düşmeyen, haklı mücadelede hayatını ortaya koymaktan çekinmeyenlerin ortak ünvanı kahramanlık olarak isimlendirilmiştir. Tadımlık heveslerin değil doyumluk hevesler peşinden gidenlerdir. Onlar minnet etmeden yaşadı, boyun eğmeden var oldu.

Onlar, minnet etmeden yaşadılar. Onlar boyun eğmeden var oldular. Kimisinin yaşı 18 idi, kimisi 20’sinde, kimisi 40’ında, 50’sinde… Her birisi tertemiz kanlarıyla bu cennet vatanı suladı. Her birisi milli ve manevi değerlerle şuur kazandı. Destan oldular, dilden dile anlatıldılar. Duruş oldular, nesilden nesile anıldılar. Mücadele oldular, devirlerin ve dönemlerin üstünden atladılar. Şehadet şerbetinden yudum yudum içip milletimizin ve ülkemizin önünü aydınlattılar. 

"OYUNLARINI TEKER TEKER BOZUYORUZ"

Ülkücü olmanın zor, Ülkücü kalmanın daha zor olduğu bir zamanda Ülkücü görünen, Ülkücülükten geçinen, Ülkücülüğü meslek edinen muhterislerin kirli oyunlarını da teker teker bozuyoruz. Elinde ülkücü kanı taşıyanlarla hesaplaşmayı buradan teklif ediyor hazır olduğumuzu söylüyorum. 

Geçmişte Ülkücü Şehitlerimizin dökülen kanlarında ağır vebali bulunan çevrelerin bugünlerde strateji değiştirip içimizi karıştırmaya, aramıza sızmaya hatta varlığımızı kundaklamaya teşebbüs etmelerini hayretle, nefretle ve dikkatle takip ediyoruz. 

Halk Televizyonu, Sözcü, Now başta olmak üzere MHP ve Ülkü Ocakları düşmanlığının sahnesi gazete ve televizyonlarda haksız ve hayasız iddialarda bulunan kim varsa mahkemede dinlenmelerini istiyoruz. Şayet varsa tevsik edilmiş bilgi, belge ve bulgularını mahkemeye sunmalarını istiyor, bu hususta adli müracaatımızı en kısa sürede gerçekleştireceğimizi ilan ediyorum.

Bunların hepsinin üstünden geleceğiz. MHP düşmanlarını hayretle izliyoruz. Cumhur İttifakı'nı zafiyete uğratmak maksadı ile bir senaryo ile üzerimize gelenlerin yumuşak karnımızı yoklayanların dış bağlantılı ajanlarla taşeronluk yapanları karşılayıp paramparça etmek nimet borcumuzdur.

Bizim için imkansız diye bir şey yoktur. Ülkücü şehitlerin emaneti başımızın üzerindedir. Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Milliyetçi Ülkücü hareket, küresel yangın yerinde Türk devletinin son siperidir. Kendimize, güveniyor, milletimize inanıyoruz. Ecdadımız başardı.