Bahçeli'den CHP'ye İzmir depremi tepkisi

MHP Devlet Bahçeli

CHP'ye İzmir depremine ilişkin tepki gösteren MHP lideri Bahçeli, "CHP'nin depremin enkazı üzerine kurmak istediği istismar kumpası bozguna uğramıştır" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez'de partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı'na başkanlık etti. Bahçeli toplantının son bölümünde açıklamalarda bulundu.

CHP'YE İZMİR TEPKİSİ

CHP'ye İzmir depremine ilişkin açıklamalar üzerinden tepki gösteren Bahçeli, "CHP'nin tahrikleri nafile bir gayrettir. Türkiye düşmanları ile devamlı irtibat halinde olan siyaset kadroları yabancıların denetimine geçen CHP'nin provokasyonlarına ne aldanacak ne de kanacak vardır. CHP'nin yalancı sözcülerinin mumu yatsıdan önce sönmüştür. CHP'nin depremin enkazı üzerine kurmak istediği istismar kumpası bozguna uğramıştır" dedi. 

Bahçeli şöyle devam etti:

MHP her zaman milletimizin yanındadır. Bu ilkeli tavrımız asla değişmeyecektir. Sözümüz milletimizin sözüdür. Küresel ve bölgesel sorunların yaygınlık kazandığı bugünkü dönemde nifak çıkartmak artniyetliliktir. 

ABD'DE BAŞKANLIK SEÇİMİ 

ABD'nin başkanlık seçimi hem ülkemizi hem de dünyayı yakından etkileme kapasitesindedir. Ancak Biden'dan çok Biden'cı, Trump'tan çok Trump'çı olmak yanlıştır. Bugünkü MYK'da iç ve dış gelişmeler bütün veçheleriyle görüşülmüştür. 

Kaynak: Haber Global TV

Devlet Bahçeli MHP