Bahçeli: Cumhur iradesi, vesayetin korkuluklarını, kardeşliğin kuvvetiyle devirecek, Macron bunu bilmeli

MHP lideri Bahçeli, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda, 12 Eylül'ün yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Vesayetten Demokrasiye Milli İrade Sempozyumu'nda konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki sempozyumda açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli'nin açıklamaları:

Türkiye'ye her türlü müdahaleye müsait hale getirenler, hemen ardından dış teşviklerle millete silah doğrultanlar tarihin akış istikametinin tersine kürek çekmişlerdir. 

12 Eylül zulümdür, zillettir, hezimettir, rezalettir, cinayettir. Çok partili hayata geçtikten bir süre sonra Türkiye'nin önü silah zoru ile kesilmiş, tarihi yürüyüşü darbeciler eli ile sekteye uğratılmıştır. 

Çok partili hayata geçtikten bir süre sonra maalesef Türkiye'nin önü silah zoruyla kesilmiş, tarihi yürüyüşü darbeciler eliyle sekteye uğratılmıştır. Darbe Türkiye'nin on yıllarını çalmıştır

1980 öncesi bölgesel ve küresel gelişmelerin sürat ve seyriyle bunun ülke içine yansımalarına bakıldığında Türkiye'nin planlı ve sistemli adımlarla darbe ortamına sürüklendiğini görmemiz kaçınılmazdır.

"MACRON BUNU BİLMELİ"

Yunanistan bugün Doğu Akdeniz'de provokasyonlarına devam ediyorsa bu 12 Eylül'ün mirasıdır.

Cumhur iradesi, vesayetin korkuluklarını, milli birlik ve kardeşliğin kuvvetiyle devirecektir. Bilhassa Macron bunu bilmeli, Miçotakis bunu duymalı. Bölgesel ve küresel ihanet şantiyesinin iş birlikçi failleri bu irade gücünü akıllarından asla çıkarmamalıdır. Millet iradesi yalnızca Allah'ın himayesine girer. Bunun dışında her himaye yıkılacaktır. 

Kaynak: Haber Global TV

12 Eylül Devlet Bahçeli