Bağcılar'da otopark görevlisi gibi giyinen bir kişi 5 kilo altın çaldı

İstanbul Gündem haberleri
Bağcılar'da otopark görevlisi gibi giyinen bir kişi 5 kilo altın çaldı

İstanbul Bağcılar'da otopark görevlisi gibi yeşil yelek giyen bir kişi, otomobiline binen kuyumcu kuryesinin yan koltuğa bıraktığı ve içinde 5 kilogram altın bulunan çantayı çalarak kaçtı. O anlar güvenlik kameraları tarafından kayda alındı.

İstanbul Bağcılar'da yaşanan olay, dün saat 11.30 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Kuyumcu kuryesi, bir kuyumcudan yaklaşık 4 milyon 600 bin lira değerinde 5 kilogram altın aldı. Otopark görevlisi gibi giyinen bir kişi, yaklaşık bir saat boyunca kuryenin otomobile binmesini bekledi. Kuyumcu kuryesi, içinde 5 kilo altın olan çantasıyla birlikte yol kenarına park ettiği otomobile bindi. Sürücü koltuğuna oturan kurye, çantayı sağ ön koltuğa koydu.

Bağcılar'da otopark görevlisi gibi giyinen bir kişi 5 kilo altın çaldı - Resim : 1

 ÇANTAYI KOLTUĞA BIRAKTIĞI AN HAREKETE GEÇTİ

Kuryeyi uzun süredir takip ettiği öğrenilen şüpheli, yavaş adımlarla otomobilin sağ ön kapısına yaklaştı. Kapıyı açıp, koltuktaki altın dolu çanta çalan şüpheli, biraz ileride kendisini bekleyen otomobile binerek kaçtı. Çantası çalınan kuyumcu kuryesi, peşinden koştuğu şüpheliye yetişemedi. Daha sonra otomobiline binen kurye, peşinden gittiği şüphelileri bulamadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarından hırsızların eşkâllerini ve kaçış güzergahlarını tespit etmeye yönelik çalışma yaptı. Yaşanan hırsızlık anları bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

 

Kaynak: DHA

İstanbul Bağcılar altın gasp hırsızlık