Babasının kullandığı forkliftten düşen paletlerin altında kalan çocuk can verdi

Erzurum Gündem haberleri Hayatını kaybetti

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde babasının kullandığı forkliftte bulunan ve devrilmek üzere olan paletleri tutmaya çalışırken altında kalan 14 yaşındaki Ahmet, yaşamını yitirdi.

Erzurum Yakutiye'de, babasının kullandığı forkliftten düşen paletlerin altında kalan çocuk, feci şekilde can verdi.

Erzurum'da babasının kullandığı forkliftte bulunan ve devrilmek üzere olan paletleri tutmak isterken altında kalan Ahmet Ataş (14) hayatını kaybetti.

Baba Aleaddin Ataş'ın (51) gözleri önünde kilolarca ağırlığın altında kalan Ahmet'i çıkarmak için çevredekiler yardıma gitti.

Erzurum forklift

Olay, öğle saatlerinde Yakutiye ilçesi Demirciler Mahallesi'nde meydana geldi. Aleaddin Ataş, forkliftle laminant yüklü paletleri kamyona taşıyordu. Forkliftin yanında giden Ahmet, bir süre sonra paletlerin devrildiğini görünce tutmak için hamle yaptı ancak dökülen paletlerin altında kaldı.

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayı gören vatandaşlar, Ahmet'i çıkarmak için yardıma gitti. Laminant paletlerini tek tek kaldıran vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden de yardım istedi. Olay yerine kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri ulaştı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Ahmet Ataş'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili yapılan inceleme sonrası Ahmet Ataş'ın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü. 

 

Kaynak: DHA

Erzurum hayatını kaybetti Yakutiye Gündem haberleri