Yürek yakan mesajlar... Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası yazdı, Gülistan Doku'nun ablası paylaştı!

Yürek yakan mesajlar... Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası yazdı, Gülistan Doku'nun ablası paylaştı!

Mustafa Murat Ayhan tarafından katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası Ezgi Haytaoğlu, uzun süredir kayıp olan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku'ya mesaj gönderdi. Kardeş acısı çeken iki ablanın mesajları, yürekleri dağladı.

Antalya’da ablası Ezgi Haytaoğlu ile birlikte yaşayan Azra Gülendam Haytaoğlu (21), 28 Temmuz'da kaybolduktan sonra Mustafa Murat Ayhan tarafından vahşice katledilmişti.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası Ezgi Haytaoğlu ise geçtiğimiz günlerde, 5 Ocak 2020 tarihinden beri kayıp olan Gülistan Doku'nun ablas Aygül Doku'ya sosyal medyadan mesaj gönderdi.

Ezgi Haytaoğlu mesajında "Ben Azra'nın ablasıyım. Kardeşimi 19 gün önce kaybettim. Beş gün kayıptı. İki gün yalnız aradım ve yaşadığın şeyin çeyreği bile olamaz biliyorum. Ne zaman konuşmak istersen buradayım..." ifadelerine yer verdi. 

Yürek yakan mesajlar... Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası yazdı, Gülistan Doku'nun ablası paylaştı! - Resim : 1

 Gülistan Doku'nun ablası ise bu mesaja şu yanıtı verdi:

Merhaba ne denilir bilmiyoruz, Azra... Kayıp haberini duyduğumda fotoğrafına uzun uzun baktım ne güzel ne masum bakıyor inşallah sağ salim bulunur dedim. En çok da aklıma ailesi yani sizler geldiniz, bütün hücrelerimle sizleri, acıları, öfkeyi, çaresizliği, yeryüzüne sığmamayı tane tane düşündüm. Öfkeme öfke kayyım sonra haberi duyunca binanın girişindeydim. Birden rastgele bir yere oturdum gitti bir Gülistan daha dedim. Sana milyon kez lanet gelsin ey katil dedim canım çok yandı. Çok üzgünüm başın sağ olsun demeyeceğim çünkü kimsenin bana demesine izin vermedim. Onlara ölüm yakışır mı? Asıl ölü onları alanlar, onlar hep masum güzel gülüşüyle anılacaklar. Katilleri hep lanetle ölüne kadar çocukları, sevdikleri bilecek onların birer katil olduğunu.

Keşke bizi bir araya getiren yüreğimizde hiç bitmeyecek olan bu acı olmasaydı, çok öfkeliyim.

Yürek yakan mesajlar... Azra Gülendam Haytaoğlu'nun ablası yazdı, Gülistan Doku'nun ablası paylaştı! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADA DESTEK YAĞDI

İkilinin mesajlarına sosyal medyada çok sayıda kullanıcı destek verdi.

AZRA GÜLENDAM HAYTAOĞLU VAHŞİCE ÖLDÜRÜLDÜ

28 Temmuz'da kaybolan 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan 48 yaşındaki katil Mustafa Murat Ayhan, cinayeti itiraf etmişti.

GÜLİSTAN DOKU 5 OCAK 2020'DE KAYBOLDU

 Tunceli'de Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ikinci sınıfta okuyan Gülistan Doku 5 Ocak 2020'de ortadan kayboldu. Doku'dan hala bir iz bulunamadı.

Kaynak: Haber Global TV

Mustafa Murat Ayhan Azra Gülendam Haytaoğlu Ezgi Haytaoğlu Gülistan Doku Aygül Doku